Περιποίηση Άκρων

Τα περιποιημένα νύχια δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής άλλα και θέμα υγείας. Δίνοντας πρωταρχική έμφαση στην υγεία μπορούμε να αναδείξουμε την ομορφιά των άκρων μας με το κατάλληλο σχήμα και χρώμα.

Μανικιούρ

Εκτός από το πρόσωπο μας, το πιο εκτεθειμένο μέρος του σώματός μας είναι τα χέρια μας δεδομένου ότι είναι πάντα ακάλυπτα επομένως χρειάζονται τακτική φροντίδα. Τα καλοδιατηρημένα άκρα εκτός ότι προσθέτουν στην ομορφιά μας, προσθέτουν μια αίσθηση νεανικότητα, φρεσκάδας, καθαριότητας και υγείας. Το επαγγελματικό μανικιούρ στο κομμωτήριο είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να προσθέσουμε βερνίκι και να δημιουργήσουμε το σχήμα. Η ομάδα των τεχνιτριών μας είναι εκπαιδευμένη να κάνει ολοκληρωμένη διάγνωση σε σχέση με την κατάσταση των νυχιών και του δέρματος και απόλυτα καταρτισμένη για να δώσει τις απαραίτητες συμβουλές και θεραπείες. Το χαλαρωτικό μασάζ κατά την διάρκεια της θεραπείας ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από πόνους και ένταση και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος. Τα τακτικά επαγγελματικά μανικιούρ βοηθούν στην πρόληψη παθήσεων και προστατεύουν τα νύχια και την συνολική υγεία του χεριού προσφέροντας συγχρόνως μια άψογη αισθητική εικόνα.

Πεντικιούρ

Τα πόδια μας δέχονται καθημερινά όλο το βάρος του σώματός μας γι’ αυτό και πρέπει να τα ανακουφίζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τα στενά παπούτσια, η γυμναστική, το περπάτημα με γυμνό πόδι και άλλες συνήθειες μπορεί να δημιουργήσουν σκληρύνσεις και κάλους. Το πεντικιούρ γίνεται κατά κύριο λόγο για να δείξει το πόδι πιο όμορφο και περιποιημένο, σίγουρα όμως δεν είναι αυτός ο πρωταρχικός σκοπός. Στο κομμωτήριο η υπηρεσία του πεντικιούρ προσφέρεται με γνώμονα αρχικά την επιστημονική γνώση σε σχέση με την υγεία και κατά δεύτερον λαμβάνοντας υπόψιν της αισθητική παράμετρο. Το πεντικιούρ είναι μια διαδικασία μέσα από την οποία φροντίζουμε τα πόδια μας ώστε να είναι απαλλαγμένα από σκληρύνσεις, μύκητες κτλ. Το πεντικιούρ λειτουργεί τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά άλλα και στην διαχείριση των επιπλοκών κάποιων παθήσεων. Το θεραπευτικό πεντικιούρ διαφέρει από το απλό για τον λόγο ότι είναι πιο εξειδικευμένο και άρα διαρκεί περισσότερη ώρα η εκτέλεσή του. Με την ολοκλήρωση ενός θεραπευτικού πεντικιούρ θα νοιώσετε ανακούφιση και θα δείτε αμέσως την διαφορά.