Χτενίσματα

Στο κομμωτήριο το χτένισμα είναι εκείνη η υπηρεσία που θα αναδείξει την ποιότητα του κουρέματος και του χρώματος που θα έχουν προηγηθεί. Είναι η τελευταία πινελιά στην total look περιποίηση που λαμβάνετε στο κομμωτήριο και η οποία θα ενισχύσει αισθητικά της εμφάνισή σας. Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξουν στην εμφάνισή σας, σε αυτά αντικατοπτρίζεται ο χαρακτήρας σας και τα στοιχεία του προσωπικού σας στυλ. Για κάθε γυναίκα το χτένισμα είναι ένας τρόπος έκφρασης και στόχος της ομάδας μας είναι να είμαστε πάντα κατάλληλα εκπαιδευμένοι και προετοιμασμένοι για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας επιθυμία άλλα και να μπορούμε να έχουμε για εσάς ένα πλήθος προτάσεων και επιλογών.

Βραδινό χτένισμα

Είτε έχετε ίσια ή σγουρά μαλλιά, και ανεξάρτητα με το μήκος τους, υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά βραδινά χτενίσματα για να απογειώσετε την εμφάνιση σας.Χτενίσματα απλά ή πιο περίτεχνα που θα ολοκληρώσουν το βραδινό σας ντύσιμο προσδίδοντας του το ιδανικό ύφος. Κάποια αποπνέουν ροκ διάθεση, ενώ άλλα είναι πιο κομψά. Υπάρχουν βέβαια και οι κλασσικές επιλογές του κότσου μπαλαρίνας, της ψηλής βραδινής αλογοουράς για ίσια μακριά μαλλιά, αλλά και οι boho πλεξούδες.

Νυφικό χτένισμα

Ένα χτένισμα νύφης μπορεί να είναι απλό, ρομαντικό, ανάλαφρο, αυστηρό, σικάτο, ή βγαλμένο από μια άλλη εποχή. Η επιλογή σας θα διαμορφωθεί ανάλογα με το στυλ του γάμου που θέλετε να πετύχετε και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μπορείτε να το αναβαθμίσετε με εντυπωσιακές πινελιές, όπως διάφορες καρφίτσες, άνθη, πετραδάκια, στεφάνια με λουλούδια, πέρλες, φιόγκους. Μετά λοιπόν, από την επιλογή του νυφικού φορέματος σας, το επόμενο βήμα είναι η εύρεση ενός νυφικού χτενίσματος που θα σας κολακεύει και για αυτό μπορείτε να εμπιστευθείτε την ομάδα του κομμωτηρίου μας!