Κούρεμα

Το κομμωτήριο creative hair by Adam Chatziandreou στα Μελίσσια αναλαμβάνει όλα τα είδη κουρέματος για γυναίκες, άνδρες & παιδιά.

Τα κουρέματα αυτά για να διατηρηθούν χρειάζονται εκτός των ειδικών προϊόντων styling και φροντίδας της τρίχας, επανάληψη του κουρέματος.Για τα αντρικά κουρέματα απαιτείται η επανάληψη του κουρέματος μετά από τουλάχιστον ένα μήνα. Αντίθετα για τα γυναικεία ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας του κουρέματος, από ένα μέχρι ενάμιση μήνα για να επαναληφθεί. Όλα τα παραπάνω μπορεί να ζητηθούν από τους πελάτες ακόμα και σήμερα. Το κλασσικό αντρικό κούρεμα είναι διαχρονικό. Το φλατ τοπ είναι το «navy cut» που ήρθε στη μόδα τη δεκαετία του 40 από τους Αμερικανούς πεζοναύτες. Μακρύ και κοντό φιλαριστο εμφανίστηκαν τις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80. Το κοντό σβηστό, το καπελάκι και το spiky(καρφάκια ) ηταν στη μόδα από τη δεκαετία των 90’ς και έκτοτε. Οσον αφορά στα γυναικεία κουρέματα τα μακριά σε ίσια γραμμή τα θυμόμαστε στα 70’s από τη μόδα των χίπις. Γαλλικό καρέ πρωτοσυναντάμε τη δεκαετία του 1940 σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Πιο πρόσφατο κούρεμα στη μόδα είναι το ασύμμετρο καρέ που ξεκίνησε από την αρχή της δεκαετίας που διανύουμε.

Τι είναι η προσωπολογία στο κούρεμα;

Η γνώση της προσωπολογίας βοηθάει στο να προσαρμόζονται οι τάσεις τις μόδας ή οι προτιμήσεις της κάθε γυναίκας στον ξεχωριστό τύπο και τα φυσικά χαρακτηριστικά της. Βασικό στοιχείο που καθορίζει την επιλογή του κουρέματος είναι το σχήμα του προσώπου, η δομή των οστών, οι αναλογίες και το προφίλ της γυναίκας. Με την τεχνική της προσωπολογίας κάνουμε πλήρη ανάλυση και σας καθοδηγούμε στη δημιουργία ενός στυλ που σας αντιπροσωπεύει. Συμπληρωματικά σας προτείνουμε και το κατάλληλο χτένισμα και γενικότερο styling που σας ταιριάζει.