Θεραπείες μαλλιών

Θεραπεία κερατίνης

Αν ψάχνετε το μυστικό πίσω από τα πιο λεία, λαμπερά μαλλιά όλων των διάσημων τότε η απάντηση είναι μία: Κερατίνη. Τα μαλλιά μας δείχνουν αφυδατωμένα και φριζαρισμένα όταν η δομική πρωτεΐνη τους βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Εκεί την λύση δίνει η θεραπεία της κερατίνης με την οποία εισχωρούν στην τρίχα κερατίνη, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες αφήνοντάς τα πιο υγιή και λαμπερά. Η κερατίνη είναι μια θεραπεία, δεν είναι ισιωτική. Το πλεονέκτημα με την φυσική κερατίνη είναι ότι μπορούν να την κάνουν όλες οι γυναίκες. Είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται από τον τεχνίτη ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

θεραπεία Olaplex

Θεραπεία μαλλιών Olaplex ονομάζεται η διαδικασία που επιτρέπει σε εσάς να ανοίξετε το χρώμα στα μαλλιά σας κατά μερικές βαθμίδες, χωρίς να τα καταστρέψει ή να τα φθείρει. Ιδιαίτερα η χρήση του είναι απαραίτητη όταν έχετε πολύ σκούρα μαλλιά και χρειάζεται να γίνουν πιο ξανθά, όπως επίσης και σε λεπτά και εύθραυστα μαλλιά. Στόχος του Olaplex είναι προφανώς να διατηρηθεί η ποιότητα των μαλλιών. Αναφορικά με τη δομή της τρίχας, όσο περισσότερους δεσμούς δισουλφιδίου έχει ένα επαγγελματικό προϊόν, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να πετύχετε με τη χρήση του. Με το Olaplex μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερες εφαρμογές στα μαλλιά σας, διατηρώντας την ακεραιότητά τους και προστατεύοντας τη σύνθεσή τους. Τα μαλλιά σας θα παραμένουν λεία, απαλά και πλέον θα είναι εύκολη η καθημερινή περιποίησή τους στο σπίτι.

θεραπεία kerastase

Η Kerastase είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, που επικεντρώνεται στην ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς των μαλλιών χάρη στα συστατικά υψηλής ποιότητας που περιέχουν. Για κάθε γυναίκα που αισθάνεται τα μαλλιά της ως την απόλυτη έκφραση της προσωπικότητας της, η Kerastase της χαρίζει απόλυτα προσωποποιημένη περιποίηση για υπέροχα μαλλιά συνδυάζοντας την εξειδίκευση των καλύτερων κομμωτών παγκοσμίως με την επιστημονική γνώση των κορυφαίων ερευνητικών εργαστηρίων.